élet egy magasabb energiaszinten

Anamé Program életmód

Anamé Program életmód

“Te ezt honnan tudod?” - Meghökkentő válaszok az Anamé Program kurzusain

2021. január 20. - Anamé

aname_program_eletmod_blog_kep.png

Tibor egy kicsit átlátszó volt, pont annyira, mint a halottak általában, ha a lelkük valami miatt ide van kötve. Igen, Tibor halott volt, amikor “találkoztam” vele. Kockás ingben, szövetnadrágban és sapkában ácsorgott a lépcsőházban, lazán nekidőlve a falnak. Normális, húsz év körüli srácnak néztem volna, ha eltekintek attól a ténytől, hogy a testén áttűnt a fal kopottas festése. Néha a lépcsőfordulóban várt engem, miközben átsejlett a testén a lépcsősor. 

Féltem volna, ha nem láttam volna már ilyet számtalanszor. Gyermekkorom egyik első emléke volt, hogy féltem kimenni éjszaka a mosdóba, mert egy átlátszó holttest feküdt a fürdőkádban. Később a nagymamám elmesélte, hogy az előző lakó az elmebeteg fiát tartotta bezárva a lakásban, annak haláláig. Mivel gyerekkoromban tudtam, hogy nincs segítség és nincs más választásom, ezért összeszedtem magam, és megtanultam együtt élni a fürdőszoba lakójával. Megtanultam, hogy a holtak nem ártanak nekem, az élők annál inkább. A családtagjaimtól sokkal jobban féltem akkoriban.

Megpróbáltam tudomást sem venni Tiborról az óvodai lépcsőházban. Nem nagyon foglalkoztam vele, akárhányszor megláttam a szemem sarkából, mindig behúztam a nyakamat és elsiettem mellette. Ő azonban nagyon kitartóan várt rám, valahányszor elvittem a fiamat az óvodába és érte mentem. Hónapokon át mindig ott volt. Azt gondoltam magamban, hogy játszhatom ezt akármeddig, és csinálhatok úgy, mintha nem látnám, de attól még ott van. Talán egy fél évbe is beletelt, mire rájöttem, hogy akár meg is kérdezhetem, hogy mit akar.

“Beszélj Ildikóval!” - kérte tőlem. Abban az időben csak egyetlen Ildikót ismertem, őt is csak nagyon távolról. Ismerősöm ismerősének az ismerőse volt. Tudtam, hogy csak róla lehet szó. Megszereztem a telefonszámát, és vonakodva felhívtam. 

aname_valaszol.pngIgen. Mondhatnánk, hogy médium vagyok, de ez nem a teljes igazság. Kapcsolatban vagyok a lelkekkel és a sorsunkat szövő szálakkal. Látom, hogy milyen energiablokkok ülnek az embereken, és hogy hogyan lehet ezeket átfényesíteni. Azért nem vagyok médium, mert nemcsak az elhunytak lelkével vagyok kapcsolatban. Az élők lelkével ugyanúgy. Erről is mesélek egy történetet. Meg személyesen tartottam kurzust a vírus miatti korlátozások előtt és segítettem kiválasztani valakinek az Anamé kristályait. Ahogy bementünk a szobába láttam rajta, hogy valami nagyon nyomasztja.

- A férjem…

Nem mondott semmi többet, de a fájdalma szinte kézzelfogható volt. Mit is mondhatnék ilyenkor? Emberi szempontból nem tudok róla semmit. Nem ismerem őt. Nem ismerhetem sehonnan a helyzetét. Nem is biztos, hogy megosztaná velem. 

Ugyanakkor szenved. És mivel számomra tisztán látszik a helyzet egy magasabb nézőpontból, ezért dolgom az, hogy a fájdalmát enyhítsem. 

- A férjed tényleg makacs és önfejű. És amit tett az valóban veszélyes és rosszul sülhet el később. De hidd el nekem, hogy azért tette, mert szeretné a családotok jövőjét biztosítani. Csak az jár a fejében, hogy hogyan lehetne még erősebb támasza a családnak.

Amit mondtam igaz volt. Láttam ahogy feloldódik a feszültsége és ellazulnak az izmai. Végig úgy élte meg ezt a beszélgetést, mintha nem is lenne ott más rajta kívül, csak a saját gondolatait figyelné. Miután megnyugodott, hirtelen észrevett engem is. Rájött, hogy én is ott vagyok. Kikerekedett a szeme és rám nézett:

- Te ezt honnan tudod? - kérdezte csodálkozva és hálásan.

Ezek az intimitásnak és az emberi kapcsolódásnak olyan mély pillanatai, amikor valóban egyek vagyunk. Nem az volt a dolgom, hogy elmondjam, hogy mit tett a férje, hogy meghökkentsem a tudásommal. Hiszen akkor már magamat tolnám előtérbe és ez a képesség mutatvánnyá változna. Nem az a dolgom, hogy magamat mutogassam, hanem az, hogy megvilágítsam azt, hogy minden szeretetből van és ezzel feloldjam az  önvádat, a haragot vagy a szembenállást.

Ezért van az, hogy amikor kérdeznek tőlem az online Karma Killer jógakurzusaimon, akkor szívtől szívig, lélektől lélekig kapcsolódunk. Ezért tudom, hogy mi van valójában a kérdezővel akkor is, ha nem mondja el szavakban. Így tudok válaszolni a kérdésekre, sőt még azt is elmondom, hogy ha nem az az igazi kérdése, amit feltett. Ilyenkor megfogalmazom helyette, és szép látni és érezni azt a szívbéli kapcsolódást, amikor a kérdező nem csak velem kapcsolódik, hanem a saját lelkével, a valódi érzéseivel is. Az igazság pillanata mindig szent és felemelő, ugyanakkor az igazság soha nem ítélkező, bántó vagy sértő. Mindig olyan mélységben beszélgetünk ezeken az alkalmakon, amilyen mélységben a kérdező kész arra, hogy szembesüljön a helyzettel. A visszajelzések alapján úgy látom, a gyakorlóink szeretnek velem együtt lenni az igazságban. Azért, mert ez az igazság mindig az isteni szeretetből jön, együttérzően és ítélkezés nélkül.

Kapcsolatban vagyok azokkal a lelkekkel is, akik soha nem is éltek fizikai testben, de mégis itt vannak velünk az isteni tervet szolgálva. Őket az alsó és a felső világok lényeinek hívom. 

Spoiler alert! Nincs mitől félned, mert minden szeretetből van és a fejlődést szolgálja. Ők is, mindannyian. Erre hamarosan visszatérek, de előtte folytatom Tibor történetét. 

Csak azért hívtam fel Ildikót, mert tudom, hogy óriási erőfeszítés volt Tibortól, hogy segítséget kérjen tőlem. Az, hogy időt, teret, dimenziót és minden akadályt áthidalt ahhoz, hogy napról napra megjelenjen előttem, az azt jelenti, hogy nagyon nagy volt a fájdalom a lelkében. Csak az itt maradottakhoz fűződő lezáratlan ügyek okoznak ekkora terhet. És ez vesz rá egy lelket ekkora kitartásra és energiabefektetésre.

Mikor elmondtam Ildikónak, hogy Tibor, a testvére keresi vele a kapcsolatot, onnantól kezdve csak kiabálást hallottam a telefonban. 

- Ezt nem tudhatod! - ordította. - Ez titok! Mindenki elől eltitkoltuk a halálát. Hogy képzeled.....! Hogy merészeled........! Te erről nem tudhatsz! Erről senki sem tudhat!

- Valakitől mégis csak tudom. – válaszoltam. 

- Kitől tudod?

- Tibortól. – válaszoltam. És mivel éreztem, hogy bárhogy is próbálkoznék, akkor sem tudnánk szót érteni, letettem a kagylót és a legnagyobb szeretettel imádkoztam Tiborért.

 

A lelkek három árnyalata 

 

Az előző blogbejegyzéseimben írtam arról, hogy az életem extrém körülményei, a klinikai halál, a különleges gyermekkorom és a Karma Killer jóga gyakorlatai hogyan vezettek ahhoz a megváltozott érzékeléshez, ahogyan a világot tapasztalom. Pár blogbejegyzéssel ezelőtt a tisztánhallásról volt szó, most pedig a tisztánlátásról szeretnék mesélni neked.

A világ sokszínűsége mellett az én szememben, az én érzékelésem szerint a világ és a lelkek három színben vagy árnyalatban nyilvánulnak meg: áttetszően, szürkén vagy fényesen. 

Ezt úgy képzeld el, mintha egyfajta fátyol lenne rajtuk. 

 

  1. Áttetsző

 

Az én szememmel a világ végtelenül egyszerű: mindannyian a fényt keressük. Az életünkben is, hiszen mindannyiunkat vonz a szép és a jó, vagyis a fény és a magasabb energiaszint. És a fényt keressük a halálunk pillanatában is, mert amikor itt hagyjuk a fizikai testünket, akkor a fény felé indulunk, az mutat irányt az örökkévaló lelkünknek. A fény mindig egy magasabb energiaszintet jelez. A lelkünk örökkévaló. Nem halandó és nem mulandó. Halálunkkor, amikor levetjük magunkról a mulandó fizikai testet, az anyagot, akkor lehetőségünk van egy magasabb rezgésű, magasabb energiaszintű világba átlépni. Ha egy lélek nem él ezzel a lehetőséggel, és szellemi, magasabb formájában is a fizikai, anyagi világhoz kötődik, tehát itt marad a fizikai teste nélkül, amögött mindig fájdalom és elintézetlen ügyek vannak. Megbocsátást keres, ragaszkodik vagy zavarodott, így nem találja az utat a fénybe. Máshol lenni, mint ahová a rezgése szerint tartozik nehéz. Még nehezebbé teszi az ittlétét, hogy már nem képes cselekedni és valódi hatással lenni a földi világra, hogy az elintézetlen ügyeit lezárhassa. A legnagyobb tanítás, amit kaphatunk tőlük az az, hogy még életünkben tegyünk meg mindent, amit lehet. Szeressünk mindenkit tiszta szívből, bocsássunk meg és törekedjünk mindig az erkölcs, a becsület és a szeretet, vagyis a fény és a magasabb energiaszint irányába.

 

  1. Szürke

aname_eletmod_program_faradekonysag_erotlenseg_helyett.pngUgye te is látod az utcán járva, hogy vannak, akik egy kicsit fáradtabbnak, élettelenebbnek, szürkébbnek tűnnek? Ez a szürke fátyol mindig annak a jele, hogy az az ember energiát veszít. Igen ám, de mi miatt fogy az energiája?

A külvilágban mindig van mire fogni a fáradtságot és az erőtlenséget. Kihasználnak a munkahelyemen, rosszul alszom, nem jó a párkapcsolatom, energiavámpírok vesznek körül stb. Régen én is a körülményeket hibáztattam. Egy idő után azonban nem tudtam nem észrevenni, hogy mindig ugyanazok a negatív élethelyzetek és mérgező kapcsolatok ismétlődnek az életemben.

Miért mindig ezek találnak meg? Te is gondolkoztál már ezen?

Lehet, hogy a mágnes, ami ezeket vonzza, benned van?

Igen!

Te vagy a hibás?

Nem! 

A Karma Killer jóga szempontjából nézve a képlet egyszerű. Mindannyiunknak vannak energiablokkjai, vagyis olyan karmikus nehézségei, amik megoldásra várnak. Nem azért, mert bűnösök vagyunk, hanem azért, mert hősök. Szabad akaratunkból vállaltuk, hogy azokat a nehézségeket megoldjuk. És miközben dolgozunk rajtuk, fejlődünk. Azokat az energiablokkokat, ahol energiát veszítünk, én szürkének látom egy ember testén és személyes terében. Ezeken a területeken az emberek egy kissé szürkék és fénytelenek. Mielőtt azt gondolnád, hogy ez túlságosan is ezoterikus szemlélet vagy megközelítés, szeretném felhívni a figyelmedet, hogy ez a szürkeség a mindennapi életünk valóságában is jelen van. Ez az érzés az életünkben is megjelenik, amikor úgy érezzük, hogy szürkék és kilátástalanok a napjaink. Nincs kiút, mert ez nem is lesz jobb. Nem érdemes semmit sem tenni a fejlődés érdekében, mert végső soron jobb inkább elfojtani a problémáinkat. Ugyan nem érezzük jól magunkat, de azt gondoljuk, hogy ilyen az élet.

A problémák elfojtása azonban csak elsőre tűnik jó ötletnek, mert ha nem nézünk velük szembe, akkor az olyan, mintha nem is fájnának. Mégis ott vannak a mélyben és kihatnak az életünkre - olyanok, mint a radioaktív hulladék. Te szeretnél radioaktív hulladékra házat építeni, hogy aztán beköltözz és ott éld le az életedet? Ha megpróbálod elfelejteni, hogy mi van a házad alatt és nem is gondolsz bele, attól az még nem válik egészségesebb lakókörnyezetté. Igaz? Pszichológusként és jógaoktatóként is mindig nagyra becsültem azokat, akik felvállalják, hogy problémáik vannak és megoldást keresnek rájuk. Én is így tettem annak idején.

 

A Föld bolygóra szakosodott utazási iroda exkluzív ajánlata

 

Lássuk be, sokszor érezzük úgy, hogy egy kicsit túlvállaltuk magunkat. Én el tudom képzelni, hogy amikor ott fönt, születésem előtt felvázolta nekem a tervezett életutamat a Föld bolygóra szakosodott utazási iroda, akkor biztosan megmámorosodtam a lehetőségektől. All inclusive? Minden benne van az árban? És még kiegészítő elemeket is választhatok? Gyógyíthatatlan halálos betegségek? Félig vakon kerekesszékben? Bántalmazó család? Éhezni hajléktalanként? Váó! Micsoda értékes tapasztalások! És mindezt felár nélkül megkapom? Alig várom, hogy kipróbáljam! És ezt mások visszadobták?! Mindössze egy “unalmas, elviselhető munka, egész jó család, de folyton elhagy a pasim és szingli vagyok újra”- körútra fizettek be? Nem értem őket! Ez olyan mintha Békásmegyerre kirándulnék, holott Las Vegasba is mehetnék!

Az égi utazási iroda alkalmazottja pedig így szólt: - Szuper, legyen! Deal! Megegyeztünk! A terv leegyeztetve és véglegesítve. Az eszköz az isteni szeretet, és a cél, hogy csökkenjen a világ szenvedése. A tökéletes kivitelezés és a móka kedvéért pedig ezeket az energiablokkokat legyen szíves felcsatolni! 

Így aztán választhatjuk azt, hogy a külvilágot hangosan és felháborodottan hibáztatjuk, és a harmadik férjünket (munkahelyünket stb., a sor szabadon folytatható) lecseréljük egy hasonlóra, vagy elkezdünk közvetlenül a helyzetet fenntartó energiablokkokkal dolgozni. A Karma Killer jóga (ami nem azonos a kundalini jógával!) és a csakra életmód tervezés módszerei és eszközei ebben tudnak támogatni. 

 

  1. Fényes

 

Nemcsak mi, emberek vagyunk jelen itt a földön örökkévaló lelkekként, hanem a felső és az alsó világ lényei is. Embernek lenni azt jelenti, hogy az alsó és a felső világok közötti keresztúton állunk. Ezért minden pillanatban döntést hozunk: vagy a magasabb világokra szavazunk a gondolatainkkal, az érzéseinkkel és a cselekedeteinkkel, vagy az alsó világokra. Mindkét világ lényei itt vannak velünk. Többször is írtam már erről a témáról az előző blogbejegyzéseimben. 

Mivel minden isteni szeretetből van, minden az isteni tervet szolgálja. Mindkét világ lényei fényesek. A felső világok lényei fehér ragyogással, az alsó világok lényei pedig mély, bársonyos fénnyel világítanak, mint a fekete gyémánt.



Az alsó világok fénye

 

Az alsó világok lényei nem azért vannak itt, hogy ártsanak nekünk. Nincs mitől félnünk. Ők mindössze azért felelnek, hogy az energiablokkjaink csak akkor kerüljenek le rólunk, amikor valóban, tartósan meghaladtuk az energiaszintjüket. Amíg ez nem történik meg, addig alázattal állnak mellettünk. Számukra is öröm, amikor már nincs szükségünk rájuk, mert saját kezünkbe vettük a fejlődésünket. Ez azt jelenti, hogy nincs kívül ellenség. Nem gyermekek vagyunk, akiket fekete csuklyában ijesztgetnek. Ha valaki mégis így érzi magát, az csak annak a jele, hogy ideje felnőtté válnia, ideje felvállalni a saját erejét, és ideje tudatos döntéseket hozni. 

Azon a területen tudunk változást elérni, amire ráhatásunk van. Igen, már ki is találtad! A külvilágot és a többi embert nem tudjuk megváltoztatni, de arra mindig törekedhetünk, hogy a gondolataink, az érzéseink és a cselekedeteink pozitívabbak legyenek. Sem másokat, sem az alsó világok lényeit nem érdemes bűnbakká tenni. 

Nem hibás senki, mert az életünk szálai úgy vannak megszőve, hogy a sorsunk csak azokat a nehézségeket tudja elénk hozni, amik az energiatestünkben karmikus lenyomatként már eleve ott voltak. A Karma Killer jóga módszere arra épül, hogy ezeknek az energiablokkoknak a kitisztításával a sorsunk megváltozik, jóra fordul. Minden nehézség fejleszt minket. És nem az a megoldás, hogy átkozzuk a sorsot vagy a külvilágot, hanem az, hogy magasabb energiaszintre, magasabb rezgésre hangoljuk magunkat. Ezzel fölé emelkedünk a problémának úgy, hogy nem fojtjuk el őket, nem dugjuk homokba a fejünket, hanem minden helyzetben a szeretetet, az odaadást, a magasabb erkölcsöt és a fényt választjuk. 



A felső világok fénye

 

A felső világok fénye elmondhatatlan gyönyörűség és magasság. Ehhez képest minden fény a világunkban, ami szemmel érzékelhető, csak visszfény. Ugyanakkor azért vagyunk itt, hogy ezt az igazi fényt a lelkünkben és az életünkben megteremtsük. Valahányszor a magasabb energiaszintet választjuk, fölékerekedünk a szürkeségnek és az energiablokkjainknak. 

Ugyanakkor pontosan tudom, hogy milyen nehéz a pozitív dolgokra koncentrálni, amikor az embernek nehézségei vannak. Ezért javaslom azt, hogy áraszd el magad minden pillanatban olyan energiával, ami a magasabb világokhoz tartozik. (Ilyenek az Anamé Program energetizált kiegészítői is.) Ezek az eszközök fényes szálakként burkolják be és oldják fel az életünk nehézségeit fenntartó energiablokkokat. Átfényesítik a szürkeségüket. És ez tényleg annyira látványos, mint Las Vegas kivilágítva.

 

Amikor a gyakorlóink a Szellemi út kérdései kurzusomon élőben kérdéseket tesznek fel nekem az online térben, akkor nem látom a kérdezőt és a kérdező nevét sem tudom. Mégis tudom, hogy milyen Anamé kristályokat, hanganyagokat és csakravizeket használ, és azt is, hogy melyik csakrára végez 21 napos karmikus tisztító kúrát. Ilyenkor ragyog az a csakra, amelyikkel éppen dolgozik. És ez nem egy szóvirág a részemről, mert nem lehet nem észrevenni azt a fényt, ami abból a csakrából sugárzik. A gyakorlás és a kristályok, a csakravíz és a hanganyagok fényes szálai feltöltik azt a területet és szó szerint kivilágítják. Tisztítják és energiával töltik fel. De ezt nem csak én látom, hanem a gyakorlóink is érzik. Az életükben úgy nyilvánul ez meg, hogy azok az élethelyzetek, negatív minták, amik addig folyamatosan ismétlődtek, változni kezdenek. Ők pedig rácsodálkoznak: nahát! Így lehet meghekkelni a mátrixot! Belülről, energetikailag lehet hatni a külvilágra.

 

Személyre szabott Anamé Program életmód

 

aname_eletmod_program_csakradiagnozis.pngAzonban a csakra életmód tervezésben az Anamé Program még ennél is tovább megy. Nem csak általános „törekedj a fejlődésre” tippeket adunk, hanem csakradiagnózis alapján személyre szabott programot állítunk össze a számodra. Így elérheted, hogy pont ott, azzal a területtel, csakrával dolgozzunk először, ahol a legnehezebb az életed, tehát ahol a leggyorsabb változásra van szükséged. (Ilyen csakradiagnózisra az egyéni órák keretében nyílik lehetőség, amelyhez az Anamé órarendet itt találod. Budapesti jógastúdiónkban jelenleg nem tartunk jógaórákat, de online ugyanúgy működik a módszer.)

Fontos megjegyezni, hogy az Anamé Program csakradiagnózisa nem szellemi látásra épül. Sőt, anatómiai ismeretekre sincs hozzá szükség, mint ahogy én azt egyetemi szinten tanultam. A csakradiagnózis egy bárki által megtanulható, logikus módszer. Az izomtónus és a csontok helyzete alapján meghatározható, hogy melyik csakra, vagyis melyik életterület milyen állapotban van. Ez alapján a csakratérkép alapján a kibillentségek és a nehézségek harmóniába hozhatóak a Karma Killer jóga gyakorlataival és az Anamé Program energetizált eszközeivel. 

Emellett nagyon fontos számomra az is, hogy mindig legyenek ingyenes eszközök, amik a segítségedre lehetnek. Ha nem egy specifikus, a személyes életedre vonatkozó problémán dolgozol, hanem általánosságban szeretnél gyakorolni, átmozgatni magad, és szerető szívű, nyitott és hasonló gondolkodású emberekkel kapcsolódni, akkor ezt az Anamé körökben ingyenesen megteheted. Itt jógalégzés és egyszerű, kezdő jógások számára is könnyű mozdulatok segítségével gyakorolunk.

Egy korábbi blogbejegyzésemben már beszéltem neked arról a fényről, ami az égiektől érkezik, és képes arra, hogy elkezdje átfényesíteni az életterületeinket, energiaközpontjainkat, egyszóval az életünket, hogy mindaz, ami nehéz és korlátoz minket az életünkben, az tiszta, boldogító legyen. Hatására azok a nehéz élethelyzetek, amik addig nem mozdultak, meg voltak rekedve vagy mindig ugyanazokat a nehéz mintákat ismételték, áramlásba jönnek és elindulnak a megoldás irányába.

Ez az égi fény irányítható. Vannak olyan vivőközegek, mint például a víz vagy a frekvencia, amin keresztül célra tartva el lehet érni, hogy ott hasson és dolgozzon ez a fény rajtad, ahol arra a legnagyobb szükséged van. Az Anamé kristályok is pont ilyen tökéletes vivőközeget jelentenek ennek az energiának. Az én látásmódommal nem kristályoknak tűnnek, hanem fénycsatornáknak. Olyan átjáróknak, amiken keresztül az égi fény, ez az energia pont ott tud rajtad dolgozni, ahol szükséges - így támogatják a csakrák tisztítását (és nem a csakrák megnyitását).

Ez a látásmód segített rátalálni azokra kristályokra - ezeknek az égi energiáknak a vivőközegeire -, amivel az Anamé Programban dolgozunk. Mindig személyesen választom ki őket, és sosem tárgyként, hanem munkatársaimként tekintek rájuk. És valóban egy különleges együttműködés van köztem és köztük, aminek során több egészen különös és megdöbbentő dolog történt.

Legközelebb ezekről az energetizált Anamé kristályokról mesélek nektek. 

És ha tetszett az írásom, akkor kérlek, oszd meg másokkal is! 

Nagyon várom a visszajelzéseiteket!

Szeretettel ölellek,

Balázs Valéria Anamé




Köszönöm szépen, ha te is megosztod ezt a bejegyzést! Nagyon sokat jelent a számomra. 

A megosztáshoz kattints a Facebook ikonra! 

A bejegyzés trackback címe:

https://anameprogrameletmod.blog.hu/api/trackback/id/tr2116397294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

swhite 2021.01.23. 08:44:45

Nagyon jó volt olvasni, köszönöm!
Várom a következő posztot a kristályokról, nekem az Anamé vizek nagy felfedezés az életemben. És én is megerősiteni tudom, hogy milyen előrevivő a fejlődésben, kérdezni Anamétól és az egység hangjából választ kapni, remélem majd személyesen is lesz erre még lehetőség.
Szeretettel:
aki az Anamé programot nem tudja abba hagyni évek óta, mert annyira jó lélegezni, és annyi új felfedezést ad önmagamról.

Anamé 2021.01.23. 21:44:49

Nagyon szépen köszönöm a visszajelzésedet! Én is várom már nagyon, hogy újra személyesen is veletek tudjak lenni. Reméljük hamarosan eljön ez az idő is! Addig is nagy szeretettel ölellek! Anamé
süti beállítások módosítása